aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Καίει» ο τερματισμός συμβολαίων

ΑΕΚ: «Καίει» ο τερματισμός συμβολαίων

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυόμισι μήνες απέχει η ΑΕΚ από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, γεγονός που επιτρέπει στον Τσάβι Ρόκα να κινηθεί χωρίς βιασύνη για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Υλοποιήθηκαν ήδη κάποιες αλλά θα γίνουν ακόμη περισσότερες για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Ρόκα αξιολογεί συνεχώς ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις που επιβάλλεται να γίνει προσθήκη και όταν κρίνει ότι εντοπίστηκε ο καταλληλότερος, θα προχωρήσει τη διαδικασία σύναψης συνεργασίας.

Κεφάλαιο που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή περισσότερο από κάθε άλλο τον τεχνικό διευθυντή και τους διοικούντες την ΑΕΚ, είναι ο τερματισμός της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αλλά δεν είναι στο πλάνο. Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα αρχίσει αρχές Ιουλίου και ο στόχος είναι, μέχρι τότε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Οι Χάουγκεν, Σούτερντεν και Γκαρσία δεν υπολογίζονται, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και άλλη τέτοια περίπτωση. Είναι ένα ζήτημα που «καίει» και θα γίνει προσπάθεια, η ΑΕΚ να απαλλαγεί από τα συμβόλαια των πιο πάνω ποδοσφαιριστών με το χαμηλότερο κόστος.

Εξάλλου, η ΑΕΚ ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιάκωβο Σαββίδη. Στον νεαρό ποδοσφαιριστή προτάθηκε όπως υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο κάτι που δεν αποδέχθηκε. «H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Ιάκωβο Σαββίδη. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ