aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Και πώς να μην είναι μονόδρομος!

ΑΕΚ: Και πώς να μην είναι μονόδρομος!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά από δύο κολλητά ντέρμπι δίχως τρίποντο, με λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ανόρθωση και την εις βάρος της τριάρα από τον Απόλλωνα, για την ΑΕΚ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες. Η κούρσα για άνοδο στην τετράδα της βαθμολογίας μοιάζει χαμένη, γι’ αυτό απαιτεί πολλές νίκες και σήμερα (17:00) είναι απαραίτητο το τρίποντο στην Αρένα απέναντι στον ανεβασμένο Εθνικό.

Τα βαθμολογικά δεδομένα άλλωστε για εξασφάλιση εισιτηρίου στο νεοσύστατο Γιουρόπα Κόνφερνς Λιγκ δεν είναι υπέρ των κιτρινοπρασίνων. Σε συνδυασμό μάλιστα με την εικόνα και τα αποτελέσματά τους, δεν δικαιολογείται αισιοδοξία για ανατροπή της κατάστασης.

Ωστόσο, οι Λαρνακείς δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να πετύχουν τον στόχο τους και θέλουν να κάνουν το 2 στα 2, σήμερα με τον Εθνικό και την επόμενη αγωνιστική στο Μακάρειο με τον Ολυμπιακό. Με άλλους έξι πόντους στο καλάθι και ελπίδες για στραβοπατήματα της Ανόρθωσης, θα μπει στη β’ φάση με καλύτερες προϋποθέσεις.

Απόντες από το παιχνίδι με τους μπλε της Άχνας στο ΑΕΚ Αρένα θα είναι οι «κιτρινισμένοι» Τομ Χέιτλι και ο Χοσέ Φερνάντες. Ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει σήμερα βελτίωση από τους ποδοσφαιριστές του, ελπίζοντας πως θα φτάσουν στον στόχο με ικανοποιητική εμφάνιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ