aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Και όμως, δεν αποφάσισε!

ΑΕΚ: Και όμως, δεν αποφάσισε!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, αυτό που βγαίνει από την ΑΕΚ είναι ότι ακόμη ο Άντερ Μουρίγιο δεν έχει πάρει την τελική απόφασή του για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το ρόστερ για να εγγραφεί ο Κάρλες Πλάνας. Αυτό που θέλουν οι κιτρινοπράσινοι για τον παίκτη που θα αποχωρήσει, είναι να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, γίνεται προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση για να μη μείνει ξεκρέμαστος.

Όποιος, πάντως, και να είναι αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου είναι δεδομένο ότι θα αποζημιωθεί οικονομικά από τον σύλλογο της Λάρνακας, που πάντοτε είναι τυπική στις υποχρεώσεις του απέναντι σε κάθε ποδοσφαιριστή. Εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο, το θέμα πιθανότατα θα κλείσει, μιας και πλησιάζουμε προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και άλλα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν.

Πέρα από την αποχώρηση που θα προκύψει με παίκτη από τον κατάλογο Α, υπάρχει και η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε διάφορες θέσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Άντερ Μουρίγιο έχει ξεχωρίσει κάποιους και είναι σε επαφές μαζί τους. Θέλει όμως να είναι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές του.

Πέρσι κατάφερε με τους νεαρούς που επέλεξε να πετύχει στο 100%. Ο Φακούντο Γκαρσία και πολύ περισσότερο ο Ιγκόρ Σίλβα τον δικαίωσαν στον απόλυτο βαθμό. Στόχος είναι να εντοπίσει και να φέρει άλλον ένα ποιοτικό νεαρό, ο οποίος όποτε κληθεί να αγωνιστεί θα είναι σε θέση να το κάνει αφήνοντας ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει μιας και όπως πάντα στην ΑΕΚ δουλεύουν με τέτοιο τρόπο που σπάνια αφήνουν ονόματα να βγουν προς τα έξω, μειώνοντας έτσι το ρίσκο κάτι να στραβώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ