aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ίσα που θα προλάβουν οι Σκοπιανοί

ΑΕΚ: Ίσα που θα προλάβουν οι Σκοπιανοί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις, έχοντας τις γνωστές απουσίες των διεθνών. Μάλιστα, οι Σκοπιανοί Ιβάν Τρισκόφσκι και Στεφάν Σπιρόφσκι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Τζοάν Καρίγιο την ερχόμενη Παρασκευή, μία ημέρα δηλαδή πριν από το ματς με τη Δόξα στο ΑΕΚ Αρένα.

Όσο για τους Θωμά Ιωάννου και Ματίγια Σπόλιαριτς, την Τετάρτη θα επιστρέψουν με την αποστολή της Κύπρου από την Αλβανία και επομένως θα μπορούν να προπονηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Επομένως, μόνο στην τελευταία προπόνηση θα έχει γεμάτο ρόστερ στη διάθεσή του ο Καταλανός τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ντανιέλ Μοϊσόφ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει τις μυικές ενοχλήσεις πριν από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου. Όσο για τους Μικέλ Γκονθάλεθ, Κάρλες Πλάνας και Φερνάντο Γκαρσία, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στη Δόξα, αλλά το επόμενο τριήμερο θα υπάρχουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ