aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η σημασία της νίκης και το πλάνο του Κανέδα

ΑΕΚ: Η σημασία της νίκης και το πλάνο του Κανέδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η νίκη απέναντι στην πάντοτε φιλόδοξη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας (2-1), ενίσχυσε την αποφασιστικότητα. «Καπάκι», ήλθε η πελώρια εντός έδρας επιτυχία με τον ΑΠΟΕΛ (3-0) για να ανατρέψει (μια και καλή) την έντονη γκρίνια που προκάλεσαν οι προβληματικές εμφανίσεις των φιλικών αναμετρήσεων.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, κατέρχονται με… φόρα στο σημερινό ματς εναντίον της Καρμιώτισσας στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να τριτώσει το καλό και να επωφεληθούν αυτομάτως των βαθμολογικών απωλειών που προέκυψαν από το χθεσινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Ο Νταβίντ Κανέδα επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών, σημειώνοντας και προχθές πως οφείλουν άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι. Γιατί, όπως ανέφερε, «σε διαφορετική περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε». Ο προπονητής της ΑΕΚ, είδε τους Γκαρσία, Χέιτλι και Ναράνχο να προπονούνται εντατικά κατά τη διάρκεια της διακοπής, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος.

Η κατάσταση και των τριών νεοαποκτηθέντων αξιολογήθηκε και χθες, με τον Κανέδα να λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις. Επίσης, τα είπε με το ιατρικό τιμ όσον αφορά στον Τρισκόφσκι. Είχε τραυματιστεί σε προπόνηση της εθνικής του ομάδας, με τον ίδιο να δηλώνει πως αισθάνεται πολύ καλύτερα. Εάν δεν κριθεί πανέτοιμος, τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Τολεμές.

Σε περίπτωση που ο κόουτς επιλέξει τον σχηματισμό 3-5-2, ρόλο δεύτερου επιθετικού θα επωμισθεί ο Ακοράν, με τους Σπόλιαριτς και Σπιρόφσκι να κινούνται στην καρδιά του κέντρου. Κάτω από τα δοκάρια ο Τόνιο, με τους Μοϊσόφ, Τρουγιόλς και Γκονθάλεθ να αποτελούν την τριάδα στην οπισθοφυλακή. Οι Φερνάντες, Γκαρσία, Άμπραχαμ αναμένεται πως θα συμπληρώσουν το παζλ του αρχικού σχήματος. Υπενθυμίζουμε πως διαθέσιμος είναι και ο Αντωνιάδης, ο οποίος αποθεραπεύτηκε.

Οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν θέση στην ανατολική κερκίδα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους βορειοανατολικούς χώρους στάθμευσης. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00. Η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στις 16:00. Ταμεία δεν θα ανοίξουν στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ