aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η σελίδα γράφει ήδη «ΑΕΛ»

ΑΕΚ: Η σελίδα γράφει ήδη «ΑΕΛ»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο (1-0) ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Σαφέστατα ο Ηλίας Χαραλάμπους και οι ποδοσφαιριστές του θα ήθελαν καλύτερη εμφάνιση, όμως αυτό που μετρά πρώτα απ’ όλα είναι το αποτέλεσμα.

Και από τη στιγμή που η ομάδα βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να φθάνει τα 18 τέρματα, είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο. Ο έμπειρος επιθετικός εξακολουθεί να είναι ό,τι πιο αξιόπιστο διαθέτει η ομάδα στην επίθεση και ο παίκτης που μονίμως δίνει λύσεις στο γκολ.

Η ομάδα της Λάρνακας μείωσε στο -1 από τον τέταρτο Απόλλωνα και πλέον έχει τα φόντα να διεκδικεί κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι αρκετά καλό και όλοι στις τάξεις της επικεντρώνονται στον αυριανό επαναληπτικό με την ΑΕΛ, που θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία θέλει με όπλο την έδρα της να πάρει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη και την πρόκριση.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, αλλά σε σχέση με άλλα ματς είναι αυξημένες οι επιλογές. Ο Ναράνχο είναι εξαιρετικά αμφίβολος μιας και αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Δόξα. Επίσης, παραμένει αμφίβολος και ο Λουίς Σάστρε, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του για να προλάβει. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Το θετικό είναι ότι είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμοι οι Γιάννου και Άβρααμ, οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόξα και συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι βασικοί αύριο.

Για την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου της ομάδας. Όπως λένε οι παράγοντές της, τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει πολλές φορές ο κόσμος και τον θέλουν στο πλευρό της ομάδας τους για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση από την κερκίδα.

Με οποιαδήποτε νίκη, οι Λαρνακείς θα εξασφαλίσουν εισιτήριο στα ημιτελικά του κυπέλλου και αυτό είναι που θα προσπαθήσει παίζοντας με προσοχή και συγκέντρωση, καθώς ένα γκολ να δεχθεί θα κάνει το έργο της αρκετά δύσκολο. Η ΑΕΚ θέλει μέσα από το θεσμό του κυπέλλου να φτάσει έως το τέλος για να διεκδικήσει την κατάκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ