aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η πιο αξιόπιστη λύση και τα κλειδιά για απόδραση

ΑΕΚ: Η πιο αξιόπιστη λύση και τα κλειδιά για απόδραση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίδ Κανέδα, βλέποντας τον Ιβάν Τρισκόφσκι να τίθεται στη διάθεσή του για το σημερινό ματς με την Ομόνοια, είναι απόλυτα ικανοποιημένος αφού μπορεί να υπολογίζει στην πιο αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Παράλληλα, πλην του Μαρτίνεθ που είναι ανέτοιμος, όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι και σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα αλλά και να έχει επιλογές στον πάγκο.

Αυτό που θα θελήσει να κάνει η ΑΕΚ, είναι να ελέγξει τον ρυθμό, την κυκλοφορία της μπάλας και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση. Παράλληλα, να μην επιτρέψει στην αντίπαλό της να της κάνει τη ζημιά σε ανοιχτό χώρο.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ο Τρισκόφσκι θα πάρει λογικά τη θέση του Τολεμές στην κορυφή της επίθεσης και οι υπόλοιποι δέκα να διατηρήσουν τη θέση τους, εκτός κι αν ο Κανέδα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Τόνιο, Φερνάντεθ, Μοϊσόφ, Γκονθάλεθ, Γκαρσία, Γκονσάλες, Σπόλιαριτς, Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι και Ακοράν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ