aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η ομιλία του Τρισκόφσκι στα αποδυτήρια που δεν έφερε... αποτέλεσμα

ΑΕΚ: Η ομιλία του Τρισκόφσκι στα αποδυτήρια που δεν έφερε… αποτέλεσμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε μία σεζόν που ξεκίνησε πολύ στραβά και συνεχίζει να βαδίζει στραβά για την ΑΕΚ είναι αλήθεια ότι ελάχιστοι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Σίγουρα ο Τρισκόφσκι με την παρουσία του και τα 10 γκολ που σημείωσε μέχρι στιγμής ξεχωρίζει, ενώ είναι ο μόνος που δείχνει να αντιλαμβάνεται περισσότερο από τον καθένα τη δύσκολη θέση που είναι η ομάδα με τις τραγικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Πρόσφατα μίλησε στα αποδυτήρια στους συμπαίκτες του, μετά το ματς με τη Δόξα, σε μία προσπάθεια να έρθει η αλλαγή. Αυτή η αλλαγή για την ώρα δεν έχει έρθει και η ΑΕΚ συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα μείνει πολύ νωρίς εκτός στόχων.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Έντονος ο προβληματισμός, ζυγίζει τα δεδομένα ο Καραπατάκης

Πέρα βέβαια από τον Τρισκόφσκι, ένας άλλος παίκτης που δίνει ότι μπορεί είναι ο Τόνιο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει αρκετές σωτήριες επεμβάσεις μέχρι στιγμής και είναι από τους παίκτες που διασώθηκαν στην τραγική πορεία της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο που πολλές φορές τα βάζει με τους αμυντικούς του οι οποίοι δεν κλείνουν σωστά τους χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ