aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η νίκη... βάσει σχεδίου και οι φορ που «ξεμπούκωσαν» την κατάλληλη στιγμή

ΑΕΚ: Η νίκη… βάσει σχεδίου και οι φορ που «ξεμπούκωσαν» την κατάλληλη στιγμή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πήγαν όλα όπως τα σχεδίασε ο Σωφρόνης Αυγουστή στο προψεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Η ΑΕΚ πήρε άνετα (3-0) την πρώτη νίκη της με τον Κύπριο προπονητή στον πάγκο της και… επέστρεψε μετά τις διαδοχικές αποτυχίες σε πρωτάθλημα (Ανόρθωση 0-1, Απόλλων 1-2) και κύπελλο (ΑΕΛ 0-2). Μάλιστα το σχετικά γρήγορο πρώτο τέρμα στο 29’ και το ότι στο 57’ ήρθε και δεύτερο την απάλλαξαν νωρίς από το άγχος πιθανής νέας αποτυχίας.

Σε περίοδο μάλιστα που η ομάδα της Λάρνακας στερείται τον αρχισκόρερ της, Ιβάν Τρισκόφσκι, «ξεμπούκωσαν» δύο άλλοι επιθετικοί της, οι οποίοι είδαν δίχτυα μετά από περίπου ενάμιση μήνα. Ο λόγος αρχικά για τον Χοσέ Ναράνχο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές προψές, και έπειτα για τον επιστρέψαντα Φλοριάν Τολεμές (δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα δύο ματς). Αμφότεροι είχαν «υπογράψει» τη νίκη επί της Δόξας (2-0) στις 17 Οκτωβρίου και ήταν άσφαιροι έως προψές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ