aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα τής άφησε σημάδια

ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα τής άφησε σημάδια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται και το φετινό οδοιπορικό της στο Γιουρόπα Λιγκ θέλει η ΑΕΚ, η οποία έβαλε τον πήχη και φέτος ψηλά. Ξεκάθαρος και μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους, κάτι που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα θα φέρει σημαντικά έσοδα στο ταμείο του. Η προψεσινή πρεμιέρα της ομάδας της Λάρνακας στην τρέχουσα σεζόν απέναντι στην Πετροκούμπ (1-0) μπορεί να χωριστεί σε δυο σκέλη.

Από τη μία κατάφερε να πετύχει τον πιο βασικό στόχο της, που ήταν νίκη με μηδέν παθητικό, από την άλλη έχει αφήσει κάποια σημάδια πίσω της η εμφάνιση που δικαιολογημένα προβληματίζει. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν λειτούργησε σωστά στον βαθμό που έπρεπε σχεδόν σε όλες τις γραμμές, φάνηκε ξεκάθαρα στο γήπεδο. Ελάχιστες φάσεις δημιούργησε, ενώ κινδύνεψε να δεχθεί την ισοφάριση σε δυο-τρεις περιπτώσεις. Δεν είχε φαντασία και ουσία στο παιχνίδι της, δεν είχε φρέσκα πόδια και όλα αυτά επηρέασαν την ομάδα της Λάρνακας, η οποία με όπλο την εμπειρία της και την ποιότητά της πήρε αυτό που ήθελε.

Σαφέστατα και η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Πετροκούμπ, ενώ σημαντικό ρόλο στη μέτρια παρουσία της διαδραμάτισε και η προετοιμασία που προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Στη Μολδαβία όμως θα πρέπει να είναι πιο ουσιαστική και με όπλο την εμπειρία της καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει τη Λέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ