aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η επιστροφή του Τολεμές και τα… χτυπήματα

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Τολεμές και τα… χτυπήματα

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Φλοράν Τολεμές να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας μετά και τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Κληθείς να σχολιάσει τα αγωνιστικά δεδομένα, ανέφερε: «Ο Κάσες είναι έξω, ο Τολεμές ίσως είναι έξω, θα δούμε. Είχαμε κάποια χτυπήματα από το παιχνίδι και θα δούμε ξανά τους ποδοσφαιριστές». Ακόμη και να είναι στην αποστολή ο Τολεμές δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως μετρά αντίστροφα και ίσως με τον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό κυπέλλου να είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Απ’ εκεί και πέρα ο Κάσες είναι δεδομένα εκτός δράσης και κάποια χτυπήματα που είχαν ποδοσφαιριστές αύριο θα διαφανεί αν υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Χθες, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τον ΑΠΟΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το κλίμα να παραμένει εξαιρετικό στα αποδυτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ