aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η εμπιστοσύνη στον Μάριο, η υπομονή και η εξέλιξη με τον Χέφελ

ΑΕΚ: Η εμπιστοσύνη στον Μάριο, η υπομονή και η εξέλιξη με τον Χέφελ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλη μία ανανέωση συνεργασίας ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ. Ο σύλλογος της Λάρνακας συμφώνησε με τον Μάριο Αντωνιάδη για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και χθες ήρθε και η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Αντωνιάδη για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα ώς τον Μάιο του 2021. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τού εύχεται κάθε επιτυχία».

Ο Αντωνιάδης στα δυο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ έχει καταγράψει 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η λήξασα σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή για αυτόν, μιας και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει όσο θα ήθελε και ο ίδιος. Με μόλις οκτώ συμμετοχές προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο διεθνής Κύπριος αμυντικός ευελπιστεί ότι η νέα θα είναι πολύ καλύτερη για τον ίδιο. Οι Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Άντερ Μουρίγιο τον εμπιστεύονται και πιστεύουν στην αξία του.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει προκύψει νεότερη εξέλιξη αναφορικά με τους Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι είναι πιθανό να περάσει και αυτή η εβδομάδα χωρίς να υπάρξουν νεότερα. Ο Μουρίγιο χειρίζεται το θέμα των δύο μέσων και θα αποφασίσει πώς θα πράξει για να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Όσον αφορά στον Ντάνι Ακίνο, είναι ξεκάθαρο ότι για την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει τη νέα σεζόν, ούτε και να γίνει προσπάθεια απόκτησης των δικαιωμάτων του από τη Μούρθια.

Από εκεί και πέρα είναι και οι παίκτες που ώς προσφάτως αγωνίζονταν δανεικοί. Οι Ιγκόρ Σίλβα και Φακούντο Γκαρσία έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ο Μουρίγιο θα ήθελε να τους έχει και τη νέα σεζόν. Δεν αποτελούν εύκολες περιπτώσεις, ειδικά αυτή του Ιγκόρ, και ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής δεν αποκλείεται να κάνει υπομονή όσο μπορεί για να δει αν υπάρχει πιθανότητα να έχει και τη νέα σεζόν έναν εκ των δύο ή ακόμη και τους δυο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Έκτορ Χέφελ μπαίνει από τη νέα σεζόν στον κατάλογο Α, επομένως χάνει μία θέση από τις 15 που δικαιούται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ