aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Τρισκόφσκι

ΑΕΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Τρισκόφσκι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Θλάση στο γαστροκνήμιο είναι η ιατρική διάγνωση στις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ιβάν Τρισκόφσκι για να διαπιστωθεί η ζημιά που υπέστη την περασμένη Πέμπτη στο παιχνίδι με την Ομόνοια (0-1). Ο επιθετικός της ΑΕΚ, δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των Σκοπίων στα ματς της προκριματικής φάσης του μουντιάλ με Ρουμανία, Λίχτενσταϊν και Γερμανία. Κάτι που φανερώνει πως ο τραυματισμός του δεν είναι επιπόλαιος.

Το ζήτημα λοιπόν είναι αν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος έως το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου θα είναι αρκετό για να επανέλθει ή αν θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως θα ήθελε πολύ να τον δει υγιή το συντομότερο δυνατόν, καθώς δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Είναι η πικρή αλήθεια άλλωστε για τους Φλοριάν Τολεμές και Χοσέ Ναράνχο, οι οποίοι έως σήμερα δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, αφού έως σήμερα έχουν μόνο πέντε και έξι γκολ αντιστοίχως. Ο Γάλλος παραμένει σκιά του εαυτού του για πολύ καιρό, ενώ ο Ισπανός κάθε άλλο παρά δικαίωσε την προσμονή των κιτρινοπρασίνων το περασμένο καλοκαίρι, ώσπου να διασφαλιστεί ο δανεισμός του από την Τενερίφη.

Παρά το ότι η ΑΕΚ δεν έχει αντικειμενικούς στόχους στο α’ γκρουπ λοιπόν, ο Κύπριος προπονητής έχει ανάγκη τον Σκοπιανό επιθετικό. Θέλει να δείξει ότι η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει καρπούς με νίκες στα εναπομείναντα ντέρμπι της β’ φάσης. Όπως φάνηκε δε στο ματς με την Ομόνοια, η ομάδα του άρχισε να αποδίδει καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πόσο μάλλον αν χαθεί και ο πιο ικανός σκόρερ της για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο Τρισκόφσκι μετρά 12 γκολ έως σήμερα, σε μια σεζόν που πέρασε από τραυματισμούς και ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ