aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η ατάκα του Καραπατάκη στον Αυγουστή, ο Ρόκα και το βαρύ κλίμα για Τρουγιόλς

ΑΕΚ: Η ατάκα του Καραπατάκη στον Αυγουστή, ο Ρόκα και το βαρύ κλίμα για Τρουγιόλς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τα είπαν οι Άντρος Καραπατάκης και Σωφρόνης Αυγουστή σήμερα, μια μέρα δηλαδή μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ με 0-3 στο Τσίρειο. Ο Κύπριος προπονητής τόνισε στον διοικητικό ηγέτη των κιτρινοπρασίνων ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγές για μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στην επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος των Λαρνακέων, από την πλευρά του, στηρίζει τον Αυγουστή και μάλιστα τού είπε: «Κάνε ό,τι νομίζεις για να είναι ανταγωνιστική η ΑΕΚ στη συνέχεια».

Ωστόσο, η στήριξη στην τεχνική ηγεσία θα φανεί πόσες αντοχές και πόσης διάρκειας θα είναι στο εγγύς μέλλον. Διότι τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα τις πάρει ο Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα αφιχθεί στην Κύπρο από την Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες και θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Όσο για τον Τζοάν Τρουγιόλς, το κλίμα είναι πλέον βαρύ μετά την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ. Πρόκειται για άλλη μία αντιαθλητική ενέργειά του στη σεζόν και πλέον, ο κόμπος φαίνεται πως έφτασε στο χτένι.

Το θέμα θα χειριστεί η διοίκηση και όλα είναι ανοιχτά με τον Καταλανό πολυθεσίτη, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Όπως πληροφορηθήκαμε μάλιστα, δύσκολα θα λάβει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (σήμερα ήταν προγραμματισμένη προπόνηση, αλλά αναβλήθηκε και δόθηκε διήμερο ρεπό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ