aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η απόφαση του Καραπατάκη, κρίσιμη εβδομάδα

ΑΕΚ: Η απόφαση του Καραπατάκη, κρίσιμη εβδομάδα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει αν θα προκύψει απόφαση από τη διοίκηση της ΑΕΚ για το θέμα του τεχνικού διευθυντή αυτές τις ημέρες. Στόχος είναι να γίνει σωστή αξιολόγηση και να παρθεί η απόφαση που πρέπει μακριά από βεβιασμένες κινήσεις. Αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος αυτές τις μέρες το θέμα είναι πιθανό να πάρει παράταση ακόμη και μετά τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τα κριτήρια για τον τεχνικό διευθυντή, με Ηλία κόντρα στην Ομόνοια

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι στον πάγκο και στον αγώνα με την Ομόνοια μιας και πολύ δύσκολα θα έρθει τεχνικός διευθυντής και ακολούθως αμέσως νέος προπονητής. Αυτές τις μέρες γίνεται αξιολόγηση όλων των επιλογών που υπάρχουν, γίνονται κάποιες επαφές και μέσα από αυτούς που θα ξεχωρίσουν θα γίνει και η επιλογή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να βρουν τον ιδανικό για τη θέση και αυτή η εβδομάδα ίσως είναι σημαντική, μιας και ίσως προκύψει μικρή λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ