aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Η άλλη τροχιά και ο όρος στο συμβόλαιο του Αυγουστή

AEK: Η άλλη τροχιά και ο όρος στο συμβόλαιο του Αυγουστή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ΑΕΚ μπήκε ήδη σε άλλη τροχιά από την ημέρα που αποφάσισε πως θα εμπιστευτεί ξανά τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματός της στον Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα πάρει τις σημαντικές αποφάσεις, με στόχο να καταστεί πολύ πιο ισχυρή η ομάδα της Λάρνακας στην επόμενη σεζόν.

Στα χέρια του, ασφαλώς, βρίσκεται και το θέμα του προπονητή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή στηρίζεται από τη διοίκηση μετά τη νέα βαριά ήττα προψές με 0-3 από την ΑΕΛ, κάτι που προέκυψε από τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο του συλλόγου της Λάρνακας, Άντρο Καραπατάκη. Ωστόσο θα μετρήσει στη συνέχεια η γνώμη του Καταλανού.

Ο Κύπριος προπονητής έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, εντούτοις υπάρχει όρος πως σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας θα πληρωθεί τους επόμενους τρεις μήνες και θα αποχωρήσει. Κάτι που δεν αποτελεί ασφαλώς και τόσο αποτρεπτικό εμπόδιο, σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει αλλαγή προπονητή.

Από εκεί και πέρα, πολύ βαρύ είναι το κλίμα για τον Τζοάν Τρουγιόλς, μετά τη νέα αντιαθλητική ενέργειά του, που επέφερε νωρίς την αποβολή του στο προψεσινό παιχνίδι. Διοίκηση και Αυγουστή είναι πολύ δυσαρεστημένοι και όλα είναι ανοιχτά με τον Καταλανό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Όπως μας ελέχθη μάλιστα, είναι πιθανό να μη λάβει μέρος στην αυριανή προπόνηση, με την οποία θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της άλλης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΑΕΚ Αρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ