aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Γύρω γύρω όλοι και στην μέση ο Μουρίγιο

ΑΕΚ: Γύρω γύρω όλοι και στην μέση ο Μουρίγιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρωτάθλημα τελείωσε με τον ιδανικό τρόπο για την ΑΕΚ. Κέρδισε άλλον ένα αγώνα στα πλέι οφ, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και αποχαιρέτησε τον μεγάλο της αρχηγό, Νταβίντ Καταλά, όπως του αξίζει. Πλέον, στην ΑΕΚ έστρεψαν αποκλειστικά τη σκέψη τους στον προγραμματισμό, όπου προκύπτουν επί της παρούσης αρκετά ερωτηματικά. 

Βλέπετε, υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που λήγουν, με το κεφάλαιο Χόρχε Λαρένα να είναι πολύ σημαντικό. Ο 37χρονος μέσος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματός μας, όμως η ηλικία του είναι κάτι που προβληματίζει τον Άντερ Μουρίγιο. Ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση. Αν για παράδειγμα έφευγε ο Λαρένα, τότε θα τον τιμούσαν το βράδυ της Κυριακής. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Επίσης, ανοικτό παραμένει το θέμα με τον Ακίνο. Η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 120.000 ευρώ στη Μούρθια. Αν η ισπανική ομάδα ρίξει τις απαιτήσεις της, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει και να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Εάν αποχωρήσει ο Ακίνο, ίσως γίνει πιο εύκολη η παραμονή του Σουάρες.

Απ’ εκεί και πέρα, απασχολεί και ο Νάτσο Κάσες. Ο Ισπανός μέσος είναι ακριβοπληρωμένος και μόνο αν δεχθεί μείωση στις απολαβές του θα συνεχίσει. Είναι άγνωστο αν του έγινε πρόταση. Ο ίδιος πάντως θέλει πολύ να μείνει. Ο Ιγκόρ κατά πάσα πιθανότητα δεν συνεχίζει και ο Μουρίγιο ψάχνεται για δεξί μπακ, ενώ ο Φακούντο Γκαρσία επιστρέφει στη Λεγκανές, όμως αναμένεται να γίνει προσπάθεια να συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού για μία ακόμη σεζόν.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Αντρέας Χριστοδούλου εκτός απροόπτου συνεχίζει και τη νέα σεζόν, με την ΑΕΚ να εξασκεί την οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιο. Ανάλογα ποιοι θα φύγουν, θα γίνουν και οι κινήσεις ενίσχυσης. Ο Μουρίγιο ψάχνει αριστεροπόδαρο στόπερ, δυο παίκτες για τη μεσαία γραμμή, δεξί μπακ και δεύτερο επιθετικό κάτω των 22 ετών. Ισως κινηθεί και για αριστερό ακραίο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ