aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Για το γόητρο και την αξιοπρέπειά της

AEK: Για το γόητρο και την αξιοπρέπειά της

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ, θέλουν να ολοκληρώσουν με το καλύτερο δυνατό τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2020-21. Παρά το γεγονός πως οι Λαρνακείς ξέμειναν από ουσιαστικά κίνητρα, θα δώσουν και τη σημερινή μάχη στο «Αρένα» κόντρα στην Ομόνοια για το γόητρο και την αξιοπρέπειά τους, όπως έπραξαν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα, μέσα στο Τσίρειο. Την άλλη ομάδα, δηλαδή, που «τρέχει» για την κατάκτηση του τίτλου. Στην ΑΕΚ, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι αντιμετωπίζουν κάθε 90λεπτο με σοβαρότητα, θέλοντας να πουν «αντίο» σε μία κακή γι΄αυτούς σεζόν με όσο γίνεται πιο ψηλά το κεφάλι.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ (εξέτισε την ποινή του), δεν έχει στη διάθεσή του σχεδόν μισή ενδεκάδα παικτών. Εκτός από τους Τάντι, Χάουγκεν, Μοϊσόφ και Μακρή, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Τολεμές. Το ιατρικό δελτίο είναι σχεδόν «γεμάτο», οπότε προκύπτουν δυσκολίες για τον καταρτισμό του ιδανικού σχήματος σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Οι προθέσεις του τεχνικού τιμ των κιτρινοπράσινων για την ενδεκάδα, δεν έγιναν ξεκάθαρες ούτε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να διατηρθεί το σχήμα που επιλέχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και σε αδρές γραμμές είχε θετική παρουσία στο στάδιο της Λεμεσού. Δηλαδή, μπροστά από τον Μολ θα είναι οι Γκονζάλεθ και Αντωνιάδης, με τους Ιωάννου και Φερνάντεθ να κινούνται στα άκρα της οπισθοφυλακής. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Χέιτλι, Σπιρόφσκι και Ναούμ. Από εκεί και πέρα, Νάντο και Ακοράν θα κινούνται στις πτέρυγες  και ο Τρισκόφσκι στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ