aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Για κάποιους κτυπά η καμπάνα

ΑΕΚ: Για κάποιους κτυπά η καμπάνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν είναι μυστικό ότι οι επιδόσεις του Ιβάν Τρισκόφσκι, κυρίως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τον έφεραν πιο ψηλά από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην εκτίμηση των οπαδών της ΑΕΚ. Γι’ αυτό και ανυπομονούν για την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με τον σύλλογο της Λάρνακας. Σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιό του και δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για ενδεχόμενο διαζυγίου. Οι πληροφορίες από τις τάξεις των κιτρινοπράσινων πάντως, αναφέρουν ότι το θέμα έχει δρομολογηθεί.

Η αλήθεια είναι, μάλιστα, ότι άργησαν τα νεότερα, αν αναλογιστεί κανείς τη δήλωση του Άντερ Μουρίγιο στην «Goal News», στις 27 Απριλίου 2019. «Ο Ιβάν είναι παράδειγμα για ό,τι χρειαζόμαστε στην ΑΕΚ. Είναι μέρος της ιστορίας της. Διανύει εκπληκτική σεζόν, είναι παράδειγμα στα αποδυτήρια, στον χαρακτήρα και στο γήπεδο. Είναι από τους παίκτες-κλειδιά που έχουμε. Φυσικά θέλουμε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Αυτό είναι σίγουρο. Έχει συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο και θα συζητήσουμε», είχε δηλώσει ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής.

Οι πληροφορίες μας, όμως, αναφέρουν ότι η καμπάνα δεν χτυπά μόνο για τον Σκοπιανό, καθώς δίχως συμβόλαιο θα μείνουν επίσης σε ένα χρόνο δύο άλλοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών τον Ιανουάριο του 2018 και όπως γίνεται κατανοητό θα πρέπει να τρέξουν οι Λαρνακείς, για να μην τους προλάβουν άλλοι.

Τέλος, δύσκολα θα βρεθεί ΑΕΚτζής που δεν θα ήθελε τον Ντανιέλ Μοϊσόφ στην ομάδα του για διάστημα πέραν της τρέχουσας σεζόν. Ο Σκοπιανός αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ανασταλτικής λειτουργίας των κιτρινοπράσινων και θεωρείται δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα, θα προσεγγιστεί για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ασφαλώς, όμως, ο Μουρίγιο δεν έχει στο μυαλό του μόνο το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, αφού απέμειναν 11 ημέρες ώς την εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Έτσι, προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή των ποδοσφαιριστών, που κρίνει κατάλληλους για να ενισχύσουν την ΑΕΚ. Η κλεψύδρα αδειάζει, αλλά ο Βάσκος είναι διατεθειμένος να περιμένει ακόμα και ώς το τελευταίο δευτερόλεπτο της 31ης Αυγούστου, για το κλείσιμο των παικτών που θα πληρούν τις προδιαγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ