aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ για Ιραόλα: «Δεν είμαστε ομάδα που παίρνει εύκολα τέτοια απόφαση...»

ΑΕΚ για Ιραόλα: «Δεν είμαστε ομάδα που παίρνει εύκολα τέτοια απόφαση…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λάρνακας.

Αρχικά ανέφερε: «Συνεχίζεται ένα πρωτόγνωρο αρνητικό σερί. Έξι αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια των προηγούμενων. Θέλαμε τη νίκη, όμως δεν πήραμε καν τον ένα βαθμό».

«Το να επικαλεστεί κάποιος δικαιολογίες είναι το πιο εύκολο. Δεν είμαστε εδώ για να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά για να βρούμε τις λύσεις. Όσο δεν κερδίζει η ομάδα είναι χειρότερα και αυτό σε περιορίζει στο ψυχολογικό κομμάτι. Τις τελευταίες βδομάδες επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να ορθοποδήσει η ομάδα αγωνιστικά. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα που έκανε αυτές τις εμφανίσεις το καλοκαίρι, να έχει ξεχάσει αυτό που μπορεί να αποδώσει. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλωνα (09/01) τόνισε:  «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση και καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει θέμα Αντόνι Ιραόλα υπογράμμισε: «Δεν είμαστε η ομάδα που παίρνει εύκολα μια τέτοια απόφαση. Είναι συνολική η ευθύνη για αυτό που συμβαίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ