aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Γερή υποψηφιότητα Μάριου Αντωνιάδη

ΑΕΚ: Γερή υποψηφιότητα Μάριου Αντωνιάδη

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα αποφασίσει εντός του διημέρου ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των απόντων, για το μεθαυριανό εντός έδρας ματς με την Αλκή. Το κακό γι’ αυτόν είναι πως από προχθές προστέθηκε άλλο ένα πρόβλημα.

Η συμμετοχή του Θωμά Ιωάννου, ο οποίος είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναπληρώσει το κενό του τιμωρημένου Τέτε, είναι αμφίβολη και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός πλάνου. Έτσι, τα βλέμματα στρέφονται στον Μάριο Αντωνιάδη. Ο Κύπριος διεθνής συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγάλους άτυχους της σεζόν, καθώς ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί ξανά.

Η τελευταία συμμετοχή του ήταν στο τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα στις 16/5/2018 και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο με το καλημέρα να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνου βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γακούντο Γκαρσία και Έκτορ Χέφελ, καθώς και οι τραυματίες Μικέλ Γκονθάλεθ και Φλοριάν Τολεμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ