aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Γεμίζουν μπαταρίες, σκέφτονται ντέρμπι

ΑΕΚ: Γεμίζουν μπαταρίες, σκέφτονται ντέρμπι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το συνηθίζει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε κάθε διακοπή να δίνει αρκετές ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και το ίδιο έκανε και τώρα. Αυτή τη φορά έδωσε τριήμερο ρεπό, με τις προπονήσεις να επαναρχίζουν μεθαύριο. Η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στους τραυματίες, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες δεν προπονήθηκαν και αναμένεται εντός της εβδομάδας να δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό για να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμοι. Αναφερόμαστε στους Τολεμές, Μοϊσόφ και Ακοράν. Πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, που η ετοιμότητά τους θα καθορίσει το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Ιδιάκεθ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Από την άλλη, όμως, ο Βάσκος προπονητής ήταν πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα του στο ματς με την Πάφος FC, επομένως θεωρεί ότι ακόμη και να υπάρξουν απουσίες θα βρει τις λύσεις για να καλύψει το κενό που θα υπάρχει. Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν οι διεθνείς αυτή την περίοδο. Ο Σπόλιαριτς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με την Εθνική Κύπρου, ο Γιάννου έχει διεθνείς υποχρεώσεις μεθαύριο μιας και η Αυστραλία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κουβέιτ και ο Τρισκόφσκι αύριο έχει υποχρεώσεις με την εθνική της χώρας του, που παίζει εκτός έδρας με τη Λετονία. Είναι σίγουρα σημαντικό όλοι να επιστρέψουν υγιείς και χωρίς προβλήματα που θα πονοκεφαλιάσουν τον Ιδιάκεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ