aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Φλερτ και από Αυστραλία με Γιάννου, γράφουν για καλή προφορική πρόταση

ΑΕΚ: Φλερτ και από Αυστραλία με Γιάννου, γράφουν για καλή προφορική πρόταση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sport24.gr, η αυστραλιανή Γουέστερν Γιουνάιτεντ, θέλει επίσης να αποκτήσει τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος επανήλθε πρόσφατα στο μετεγγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννου, είναι ένας παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, στην ΑΕΚ Λάρνακας και η περίπτωση του θα μπορούσε να απασχολήσει το τριφύλλι υπό προϋποθέσεις. Ωστόσο, η Γουέστερν Γιουνάιτεντ που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία (A-League) της Αυστραλίας. Η ομάδα της Μελβούρνης μάλιστα έχει κάνει σε προφορικό επίπεδο καλή πρόταση στον 30χρονο φορ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης: «Ζεστός» ο Γιάννου για Παναθηναϊκό, τι είπε στον Ρόκα!

Φυσικά ο Γιάννου δεν είναι άγνωστος στους Αυστραλούς. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Όκλεϊ Κάνονς (πέρασε κι από τ’ αντίστοιχα των Σάουθ Μέλμπουρν και ΒΙΣ) πριν κάνει με την ίδια φανέλα τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλας, ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Πανιωνίου, Αστέρα Τρίπολης και Γκουανγκζού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννου έχει την αυστραλιανή υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα ανδρών της χώρας (Socceroos), οπότε δεν πιάνει θέση ξένου.

Διαβάστε επίσης: Άγνοια για Γιάννου, πότε θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό

Ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος άλλες δύο φορές στο παρελθόν -επί τεχνικής ηγεσίας Μαρίνου Ουζουνίδη- είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου ή όποτε μπει τέλος στο πρωτάθλημα της Κύπρου, πρακτικά δηλαδή στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ