aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Φεύγοντας θέλει να κάνει… θόρυβο

ΑΕΚ: Φεύγοντας θέλει να κάνει… θόρυβο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν συναντάς κάθε ημέρα ομάδα του εκτοπίσματος της Λεβερκούζεν και αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Απόψε βάζει τέλος στην πολύ καλή ευρωπαϊκή της πορεία και θέλει να το κάνει με εμφατικό τρόπο. Οι παίκτες του Αντόνι Ιραόλα στοχεύουν σε νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα και επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο, προτού κλείσουν την πόρτα φεύγοντας από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να… σηκώσουν σκόνη και να κάνουν θόρυβο.

Διαβάστε επίσης: Ιραόλα: «Δεν παίζεις και κάθε μέρα με την Λεβερκούζεν»

Ο Βάσκος τεχνικός δεν σκοπεύει να ρισκάρει πάντως τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Όπως για παράδειγμα οι Τολεμές και Ασούμπρε, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής. Ο Μοϊσόφ εξακολουθεί να είναι τραυματίας, οι Λαμπάν κα Ρουσιάς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Αντωνιάδης ίσως βρεθεί στην αποστολή μετά από καιρό. Όλα αυτά δεν αναμένεται να φέρουν πάρα πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, όμως κυρίως στη μεσαία γραμμή πολύ πιθανόν να δούμε διαφοροποιήσεις μιας και οι Νάτσο Κάσες και Φακούντο Γκαρσία ίσως πάρουν φανέλα βασικού. Ανάσα ίσως πάρουν οι Λαρένα, Χέφελ και ένας εκ των Τρισκόφσκι και Ακοράν. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννου.

Πάντως, μπορεί να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση η Λεβερκούζεν, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και γι’ αυτό θα επιδιώξει τη νίκη. Βέβαια, ο Χέρλιχ άφησε στη Γερμανία τους βασικούς Κέβιν Φόλαντ, Κάι Χάβερτζ, Τσάρλες Αραγκίζ και Λούκας Χραντέτσκι. Εκτός πλάνου είναι και οι τραυματίες Μπελαράμπι, Τζόναθαν Ταχ, Σβεν Μπέντερ και Ρέτσος. Με τις απουσίες αυτές οι Γερμανοί έφεραν μαζί τους, τους νεαρούς Χέρντι Μπουκουσού και Αντριάν Στανίλεβιτς. Με αυτά τα δεδομένα και η Μπάγερ θα παραταχθεί με αλλαγές, ενώ θα έχει στο πλευρό της περίπου 350 οπαδούς της, οι οποίοι έχουν κάνει το ταξίδι για την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ