aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Φερέρ, Ιδάλγο και άλλοι στη λίστα του Ρόκα

ΑΕΚ: Φερέρ, Ιδάλγο και άλλοι στη λίστα του Ρόκα

Σε πρώτο πλάνο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ βρίσκεται η πλήρωση των θέσεων στο προπονητικό τιμ. Ο Τσάβι Ρόκα αξιολογεί τις επιλογές, κάνει διερευνητικές επαφές, θέλοντας να καταλήξει στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Στα υπόψη του Καταλανού είναι αρκετοί κόουτς, όπως για παράδειγμα ο Κάρλος Φερέρ, που εργαζόταν μέχρι προσφάτως στο Παραλίμνι, αλλά κι οι Αντόνιο Ιδάλγο, Νταβίδ Καταλά. Ο πρώτος διετέλεσε βοηθός του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και στις δύο θητείες του στην ΑΕΚ, ενώ για τον δεύτερο δεν χρειάζονται συστάσεις. Αποτέλεσε τον αρχηγό των κιτρινοπράσινων και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία εξασφάλισης των απαραίτητων διπλωμάτων προπονητικής.

Όπως προαναφέραμε, συζητήσεις έχει και με άλλους. Στη ζυγαριά των σκέψεων του Ρόκα  τίθενται αρκετά θέματα. Έχει χρόνο ωστόσο στη διάθεσή του, από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν θα έχει ούτε το προσεχές καλοκαίρι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που ασφαλώς αποτελεί πλήγμα και στο οικονομικό σκέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ