aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ετοιμάζει το… κόλπο στο ΓΣΠ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει το… κόλπο στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-3) ανήκει στο παρελθόν και η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στο πρώτο ματς με τον ΑΠΟΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα της Λάρνακας μπαίνει σε πρόγραμμα εξαιρετικά δύσκολο και οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι «φωτιά» και πιθανόν να κρίνουν πολλά. Για την ώρα, όμως, προέχει η αναμέτρηση στο ΓΣΠ, όπου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα απέναντι στον γηπεδούχο και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και τώρα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ για ακόμη ένα ματς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο και σίγουρα είναι πλήγμα για την ΑΕΚ, όπως και ο τραυματισμός του Νάτσο Κάσες (είναι και τιμωρημένος) που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει λύση ο Ιδιάκεθ, με τον Σάστρε να είναι η επικρατέστερη επιλογή για να πάρει φανέλα βασικού, ενώ υπάρχει και ο Χέφελ που μπορεί να καλύψει τη θέση.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Τολεμές δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Οι Ακοράν και Γκονθάλεθ προπονούνται σε φουλ ρυθμό και αν κριθούν έτοιμοι ίσως αγωνιστούν. Πάντως, η ΑΕΚ θέλει γκολ εκτός έδρας και αν είναι δυνατό αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει επαναληπτικού. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να παραβιάσει την άμυνα της ΑΕΚ από την ημέρα που επέστρεψε ο Ιδιάκεθ και αυτό ίσως δείχνει πόσο σημαντική θα είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ