aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ετοιμάζει συμβόλαιο για τον Ιδιάκεθ!

ΑΕΚ: Ετοιμάζει συμβόλαιο για τον Ιδιάκεθ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπό του και τη διοίκηση της ΑΕΚ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο προανήγγειλε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, πριν από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με την πληροφόρηση του «Goal» δεν έχει διευθετηθεί ακόμη «ραντεβού», με τις εξελίξεις να μετατίθενται μετά το Πάσχα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Άντερ Μουρίγιο και η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Βάσκου προπονητή, θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και αυτό θα επιδιώξουν. Άλλωστε, οι επιδόσεις των κιτρινοπράσινων από τη μέρα της επιστροφής του Ιδιάκεθ στον πάγκο τους είναι εντυπωσιακές και θα ήταν παράλογο να μη θέλει η ΑΕΚ να πορευτεί με αυτόν στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας και τη νέα σεζόν.

Σε 16 παιχνίδια που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου ο Ιδιάκεθ έχει πανηγυρίσει 10 νίκες, πέντε αγώνες έληξαν ισόπαλοι, ενώ ηττήθηκε μόλις μία φορά, από τη Νέα Σαλαμίνα στα πλέι οφ με 1-0. Στο πρωτάθλημα μετρά εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανοδική πορεία της ΑΕΚ. Σε συνδυασμό με το πόσο αγαπητός είναι στα αποδυτήρια, με τους ποδοσφαιριστές να στάζουν «μέλι» στ’ όνομά του, η επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ή και δυο χρόνια είναι θέμα χρόνου.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η διοίκηση της ΑΕΚ είναι σε επαφές με τη Μούρθια για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ακίνο. Υπάρχει οψιόν αγοράς 120.000 ευρώ, όμως η ΑΕΚ φαίνεται να έχει κάνει αντιπρόταση στην ισπανική ομάδα και περιμένει την απάντησή της. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα με την ομάδα της Λάρνακας να θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ