aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έρχεται 25χρονος Ισπανός αμυντικός! (ανακοίνωση)

ΑΕΚ: Έρχεται 25χρονος Ισπανός αμυντικός! (ανακοίνωση)

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ μέσω της οποίας ενημερώνει για την καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο αμυντικό Έκτορ Μαρτίνες Τόρες, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο (01/01/1995) Iσπανό αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, Hector Martinez Torres, για τα επόμενα δύο χρόνια.

O Hector Martinez Torres τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Recreativo Granada (76 συμμετοχές, 3 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Real Madrid και αγωνίστηκε μέχρι και την δεύτερη της ομάδα, καθώς επίσης σε Rayo Vallecano και CD Guijuelo.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ