aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έπονται κι άλλοι, πέραν του Σπόλιαριτς

ΑΕΚ: Έπονται κι άλλοι, πέραν του Σπόλιαριτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απόκτηση του Ραούλ Ρουίθ ήταν η αρχή για την ΑΕΚ. Ο σύλλογος της Λάρνακας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μετεγγραφικούς στόχους και είναι πολύ πιθανό στα αμέσως επόμενα 24ωρα να προκύψει νέα ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή. Όπως παραδέχτηκαν δημοσίως οι Λαρνακείς, δεν έχουν καταθέσει πρόταση μόνο στον Απόλλωνα για τον Ματίγιας Σπόλιαριτς, προσέγγισαν και άλλους ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουρίγιο είναι στο τελικό στάδιο επαφών με ακόμη έναν Ισπανό, ενώ θέλει να φέρει και κάποιους αξιόλογους Κύπριους.

Ο Σπόλιαριτς τη δεδομένη στιγμή είναι ο νούμερο ένας στόχος για την ΑΕΚ από την κυπριακή αγορά, αλλά σαφέστατα δεν είναι εύκολη περίπτωση. Πιθανόν να είναι πιο δύσκολη ακόμη και από εκείνες των Αρτυματά και Κατελάρη, που οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Ο σύλλογος της Λάρνακας θα κάνει ό,τι μπορεί από οικονομικής πλευράς για να πάρει τον παίκτη στην Αρένα, μιας και δεν θα ήθελε να πέσουν στο κενό ξανά οι προσπάθειές του.

Διαβάστε επίσης: Αγοράζει Σπόλιαριτς, ακριβότερα από Αρτυματά και Κατελάρη!

Βέβαια, στο μετεγγραφικό παζάρι τα πράγματα πολλές φορές έχουν και τις αναποδιές τους και ο Μουρίγιο τις έζησε έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αξιολογεί και άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές και αν κρίνει ότι υπάρχει κάποια άλλη περίπτωση που αξίζει να μπει σε συζητήσεις, θα το κάνει. Φαίνεται πάντως να έχει εντοπίσει άλλον έναν Κύπριο που να τον ικανοποιεί.

Από εκεί και πέρα, αξιολογούνται και οι δυο 19χρονοι που βρίσκονται στην Πολωνία. Ο Ταντί, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο φιλικό με τη Λεχ Πόζναν. Υπερασπίστηκε ικανοποιητικά τη δεξιά πτέρυγα, είχε ανεβάσματα και συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι και κρίθηκε θετική η παρουσία του. Ο Κίβενι, που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης για 45 λεπτά, δεν είχε την ευκαιρία να δείξει πολλά στοιχεία, μιας και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έριξε στροφές, είχε όμως συμμετοχή σε μία φάση. Θα αξιολογηθούν και σύντομα θα παρθεί απόφαση αν θα αποκτηθεί κάποιος ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ