aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Επιθετικό περίμεναν, κίπερ ανακοίνωσαν (δανεικός ο Χριστοδούλου)

ΑΕΚ: Επιθετικό περίμεναν, κίπερ ανακοίνωσαν (δανεικός ο Χριστοδούλου)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετεγγραφή επιθετικού περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ, για μετεγγραφή τερματοφύλακα πληροφορήθηκαν. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Γιενς Τάνκενς, ο οποίος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο 22χρονος Βέλγος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β και θα συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρο των Λαρνακέων, μαζί με τους Τόνιο Ραμίρεζ και Ανδρέα Χριστοδούλου. Ο τελευταίος, πάντως, βρίσκεται στο ψάξιμο για να βρει μία καλή επιλογή ώστε να δοθεί δανεικός και να πάρει παιχνίδια.

Ο Τάνκενς δεν έχει να επιδείξει κάτι σπουδαίο στην έως τώρα καριέρα του. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Κλαμπ Μπριζ και τα τελευταία δυόμισι χρόνια αγωνίστηκε στη Ρουαγιάλ Αντβέρπ , αρχικά με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια με κανονική μετεγγραφή. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, φτάνοντας μέχρι την Εθνική Κ-21.

Σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, κατέγραψε δύο συμμετοχές στη Ρουαγιάλ Αντβέρπ. Εννοείται πως μετακόμισε στην ΑΕΚ προσδοκώντας ότι η νέα σελίδα στην καριέρα του θα φέρει για τον ίδιο αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Για να τα καταφέρει, εννοείται πως θα πρέπει να αποδείξει στον προπονητή ότι αξίζει να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Τόνιο Ραμίρεζ αποτελεί εγγυημένη επιλογή για τους κιτρινοπράσινους.

Όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση, οι προσπάθειες του Αρνάλ Κόντε συνεχίζονται. Πληροφορίες για τις κινήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ πολύ δύσκολα βγαίνουν προς τα έξω. Ως συνήθως, οι ποδοσφαιριστές έρχονται στην Κύπρο με πάσα μυστικότητα και ακολούθως, ανακοινώνονται από τη διοίκηση. Από επίσημα χείλη, αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε διαρροές ονομάτων. Οι προσθήκες, πάντως, έχουν καθυστερήσει, κάτι που αντιλαμβάνονται κι οι ιθύνοντες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ