aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Επιστρέφουν σχεδόν όλοι οι διεθνείς, δεν θα ρισκάρουν με Τολεμές

ΑΕΚ: Επιστρέφουν σχεδόν όλοι οι διεθνείς, δεν θα ρισκάρουν με Τολεμές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όλοι οι διεθνείς της ΑΕΚ, πλην του Απόστολου Γιάννου, έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και σήμερα αναμένεται να βρίσκονται στην Κύπρο. Από αύριο όλοι πλην του Ελληνοαυσταλού θα μπουν σε ρυθμό προπόνησης και θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την άλλη Δευτέρα στο Τσίρειο. Ένα παιχνίδι με τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες και με τον Ιδιάκεθ να θέλει πολύ τη νίκη μιας και διαχρονικά η ομάδα του δυσκολεύεται πολύ στη Λεμεσό.

Το θετικό είναι ότι οι επιλογές που θα έχει θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πολλά ονόματα που βρίσκονταν στο απουσιολόγιο τις προηγούμενες ημέρες θα σβηστούν. Εκτιμάται ότι μέχρι την επόμενη Δευτέρα, που είναι ορισμένος ο αγώνας με την ΑΕΛ, θα είναι έτοιμοι οι Μοϊσόφ, Χέφελ, Ακοράν, Κίβενι και Τάντι. Ήδη νιώθουν καλύτερα και τις προηγούμενες μέρες κάποιοι εξ αυτών ανέβασαν λίγο ρυθμό.

Εκτός πλάνου θα είναι ο Τολεμές, ο οποίος δεν προλαβαίνει και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να είναι 100% έτοιμος. Με τους τραυματισμούς που πέρασε τους τελευταίος μήνες, οι κιτρινοπράσινοι δεν θέλουν να ρισκάρουν και μόνο μόλις κριθεί απόλυτα έτοιμος θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ