aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Επιστρέφει ο Τρισκόφκι και ξεκαθαρίζει

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Τρισκόφκι και ξεκαθαρίζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, πιάνοντας δουλειά ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα που είναι ορισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η διακοπή του πρωταθλήματος, έδωσε την ευκαιρία στους Γκαρσία, Ναράνχο, Χέιτλι να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση και αναμένεται πως θα βρίσκονται στη διάθεση του Νταβίντ Κανέδα.

Τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα υπολογίζεται ο Τρισκόφσκι. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της εθνικής του ομάδας λόγω τραυματισμού. Παρόλο που δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, η κατάστασή του θα αξιολογηθεί από ιατρικό τιμ της ΑΕΚ (επιστρέφει αύριο) και αναλόγως, θα ξεκαθαρίσει εάν θα προλάβει τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Μέχρι το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα προστεθούν στο ρόστερ ένας αριστεροπόδαρος στόπερ και ένας μεσοεπιθετικός. Αυτές θα είναι οι τελευταίες μετεγγραφές της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ