aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έντονος ο προβληματισμός, ζυγίζει τα δεδομένα ο Καραπατάκης

ΑΕΚ: Έντονος ο προβληματισμός, ζυγίζει τα δεδομένα ο Καραπατάκης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις της και δεν δείχνει να μπορεί να αντιδράσει, γι’ αυτό και οι παράγοντές της είναι έντονα προβληματισμένοι. Ευθύνη για την κατάσταση δεν μπορεί να αποδοθεί σε ένα μόνο άτομο. Αντιθέτως, βαραίνει συνολικά και σίγουρα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα πρέπει να δει τι μπορεί να κάνει και πώς μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση με τα όπλα που έχει στα χέρια του. Όποια κι αν είναι αυτά τα όπλα.

Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (0-1) η ΑΕΚ δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα σωστό πλάνο. Όπως δεν το έκανε ούτε με τη Δόξα, ούτε με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και γενικά είναι ομάδα που δεν πείθει τον κόσμο της εδώ και πολλές αγωνιστικές. Αντίθετα, κάθε αγωνιστική τον κερνά φαρμάκι και πίκρα.

«Μας προβληματίζει και η εικόνα και τα αποτελέσματα. Η εικόνα μας δεν είναι καλή. Είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του κόσμου, κανείς δεν είναι ικανοποιημένος», ανέφερε χθες ο Κυριάκος Δημητρίου για την κατάσταση στην ομάδα και πρόσθεσε: «Αποδείξαμε επί διοίκησης Άντρου Καραπατάκη ότι λειτουργούμε διαφορετικά από όλες τις άλλες ομάδες. Αυτό που θα κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την εικόνα. Το ξέρει η διοίκηση ότι κάτι δεν πάει καλά, η ευθύνη είναι συλλογική και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αλλάξει αυτή η εικόνα».

Τι μπορεί να είναι αυτό όμως που είναι απαραίτητο για να έρθει η αλλαγή; Υπάρχουν πολλά σενάρια στο τραπέζι και ο Άντρος Καραπατάκης με τους συνεργάτες του ζυγίζουν όλα τα δεδομένα. Ποτέ δεν πάρθηκαν αποφάσεις εν βρασμώ και αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει τη διοίκηση της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ