aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ένα ερωτηματικό ενόψει Ομόνοιας, τα δεδομένα με τους νεοαποκτηθέντες

ΑΕΚ: Ένα ερωτηματικό ενόψει Ομόνοιας, τα δεδομένα με τους νεοαποκτηθέντες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά την απόκτηση των Φρέντρικ Χάουγκεν και Νις Σούτερντεν, στην ΑΕΚ έβαλαν άνω τελεία όσον αφορά στις προσθήκες. Θα επιστρέψουν εάν κι εφόσον ο Σωφρόνης Αυγουστή δώσει την οποιαδήποτε εισήγηση στη διοίκηση. Στην ομάδα της Λάρνακας έχουν επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι οποίες, εκτός από συνεχόμενες κατά το νέο έτος, έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο Κύπριος προπονητής, μετά το τετραήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, άρχισε από χθες να ανεβάζει τον ρυθμό εκγύμνασης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Οι Λαρνακείς θέλουν να κάνουν ποδαρικό στον νέο χρόνο, να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να υποσκελίσουν βαθμολογικά την ομάδα της Λευκωσίας.

Είναι πολύ πιθανόν η ΑΕΚ να παραταχθεί στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Αυγουστή. Μοναδικό ερωτηματικό, επί της παρούσης, αποτελεί η συμπερίληψη στην αποστολή του Χουάν Τρουγιόλς. Εφόσον τα τεστ στα οποία θα υποβληθεί είναι αρνητικά, τότε θα αρχίσει προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος.

Ο Ντάνιελ Μοϊσόφ αισθάνεται πολύ καλύτερα και αναμένεται να είναι έτοιμος. Επίσης, οι Τομ Χέιτλι και Μικέλ Γκονζάλεθ θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο πρώτος, υπενθυμίζουμε, έμεινε εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα με την Καρμιώτισσα λόγω ίωσης και ο δεύτερος  έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα του ματς. Οι νεοαποκτηθέντες, δηλαδή οι Χάουγκεν και Σούτερντεν, ενδεχομένως να είναι εκτός επιλογών. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες οι ομοσπονδίες των χωρών όπου αγωνίζονταν πριν από τη μετεγγραφή τους. Δηλαδή της Νορβηγίας και του Βελγίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ