aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ένα 20ήμερο αποδείξεων

ΑΕΚ: Ένα 20ήμερο αποδείξεων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δίχως αμφιβολία η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ τη χρονική στιγμή που έχει έρθει. Και αυτό γιατί παίρνουν οι παίκτες πολύτιμες ανάσες και υπάρχει χρόνος για να αποθεραπευτούν οι τραυματίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μιας συνέχειας που φέρνει την ομάδα της Λάρνακας ενώπιον πολλών προκλήσεων. Τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου θα δώσει συνολικά πέντε παιχνίδια. Τρία εντός Κύπρου και δυο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δυο ματς στην Ευρώπη με τη Λουντογκόρετς, την οποία θα αντιμετωπίσει εντός και εκτός έδρας σερί, θα κρίνουν ουσιαστικά κατά πόσο θα διατηρεί ελπίδες διάκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Στο πρωτάθλημα είναι σημαντικό να κερδίσει τη Δόξα για να πάει με καλή ψυχολογία στην αναμέτρηση απέναντι στη Λουντογκόρετς. Θα ακολουθήσει η εκτός έδρας αποστολή με την Ανόρθωση, το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ και στις 8 Νοεμβρίου η ομάδα της Λάρνακας κλείνει τον κύκλο των δύσκολων αναμετρήσεων με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία.

Πέντε παιχνίδια άκρως σημαντικά, ενώ τα δύο 90λεπτα με τους Βούλγαρους θα κρίνουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες της στον όμιλο. Με δύο νίκες ή ακόμη και με τέσσερις βαθμούς θα παραμείνει «ζωντανή» ώστε να παλέψει για την πρόκριση, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει για την ώρα δύσκολο. Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή και αυτό που απασχολεί τον Ιραόλα είναι να μπορέσει να αποδώσει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Να μείνει παραλλήλως ανεπηρέαστη από τις απουσίες, τους τραυματισμούς και με το πέρασμα του χρόνου να γίνεται όλο και καλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ