aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έκπληκτος θα έμεινε ο Ρόκα

ΑΕΚ: Έκπληκτος θα έμεινε ο Ρόκα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από αυτό που είδε ο Τσάβι Ρόκα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, θα έμεινε έκπληκτος. Και αν επαναληφθεί αυτή η θετική εικόνα, τότε ίσως κάνει δεύτερες σκέψεις για ποδοσφαιριστές που με την παρουσία τους προηγουμένως «φωτογράφισαν» έξοδό τους από την ομάδα της Λάρνακας. Όλοι βρίσκονται υπό αξιολόγηση και γνωρίζοντας πως οι αγώνες, πλέον, διεξάγονται υπό το βλέμμα του τεχνικού διευθυντή, προσπαθούν περισσότερο. Φάνηκε ξεκάθαρα προχθές στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

Παράλληλα, ο Αυγουστή παρουσιάστηκε διαβασμένος, με τον τρόπο που παρουσίασε την ομάδα του, κερδίζοντας τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Καθαρά από αστοχία και ατυχία δεν βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Δύο φορές τα δοκάρια άναψαν κόκκινο και τουλάχιστον άλλες δύο ο Φαμπιάνο.

Την ίδια ώρα, ο Τρισκόφσκι αποκόμισε τραυματισμό και στην ΑΕΚ είναι στην πρίζα για τη σοβαρότητά του. Πέρασε από εξετάσεις (MRI) και αναμένονται τα αποτελέσματα μέχρι και τη Δευτέρα. Τότε θα γνωρίζει ο ίδιος αλλά και η ομάδα του το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και το διάστημα αποχής του. Δύσκολα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για τα παιχνίδια της εθνικής Σκοπίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ