aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Εκνευρισμός για τη διαιτησία

ΑΕΚ: Εκνευρισμός για τη διαιτησία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η τακτική της ΑΕΚ είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Δεν θέλει να μιλά για θέματα διαιτησίας, ακόμη και αν νιώθει ότι αδικείται. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με τον Ερμή. Η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να κέρδισε, όμως η διαιτησία του αγώνα δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα αυτό να φέρει εκνευρισμό και θυμό στις τάξεις του συλλόγου.

Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Θεουλή και τους συνεργάτες του, καθώς έκαναν αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσημα δεν θα υπάρξει κάποια αντίδραση για τη διαιτησία, όμως είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενοχλήθηκαν από όσα είδαν. Ειδικά για κάποια σκληρά μαρκαρίσματα που έγιναν, κάρτες που δεν δόθηκαν ή και που εύκολα δόθηκαν σε παίκτες της ομάδας.

Όπως και να έχει, η επόμενη ημέρα βρίσκει την ΑΕΚ σε πιο ήρεμα νερά, μιας και η νίκη έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση. Ο Αντόνι Ιραόλα αξιοποίησε τη διακοπή και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να πάρουν διήμερο ρεπό. Έτσι η επιστροφή στις προπονήσεις προγραμματίζεται για την Τετάρτη το πρωί. Βέβαια, στις επόμενες προπονήσεις θα υπάρχουν και κάποιες επιπλέον απουσίες λόγω εθνικών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, θα απουσιάζει ο Ιβάν Τρισκόφσκι με την Εθνική Σκοπίων, ο Απόστολος Γιάννου με την εθνική Αυστραλίας και οι Κύπριοι διεθνείς Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Χριστοδούλου. Βέβαια, η κλήση του Τρισκόφσκι ίσως ακυρωθεί, αφού έχει τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ