aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Εγρήγορση και νέοι

ΑΕΚ: Εγρήγορση και νέοι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Επιβεβαιώθηκε χθες το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για το οποίο σας ενημερώσαμε προχθές. Οι κιτρινοπράσινοι επισημοποίησαν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 19:00. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος δεν ήθελε με τίποτα να μείνει σε αδράνεια η ομάδα του για ένα δεκαπενθήμερο. Τόσο είναι το διάστημα που μεσολαβεί από το ματς με τη Γάνδη (0-3) στις 15 Αυγούστου ώς τις 30 του ίδιου μήνα, που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Πάφος FC για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές θα διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ο Βάσκος θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν τράβηξαν κουπί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανάμεσά τους ασφαλώς και ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Ιβάν Φιόλιτς, στον οποίον ποντάρουν πολύ οι Λαρνακείς.

Γενικά, ο Ιδιάκεθ θέλει σταδιακά να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων αποκτημάτων, οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν αγωνίστηκαν στα προκριματικά. Ο Ραούλ Ρουίθ ήταν ο μοναδικός με σημαντικό χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα αλλάξει ασφαλώς στη συνέχεια της σεζόν με την όλο και μεγαλύτερη παρουσία των νεοαποκτηθέντων εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ