aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έγκαιρα και με ταυτότητες στο γήπεδο

ΑΕΚ: Έγκαιρα και με ταυτότητες στο γήπεδο

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από τα γραφεία του σωματείου η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων μόνο για την εξέδρα Πετρολίνα (Νότια), τα οποία θα διατίθενται στα ταμεία του γηπέδου. Οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 18:30.

«Καλούμε το φίλαθλο κοινό για αποφυγή ταλαιπωρίας να προσέλθει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα στο γήπεδο. Παράλληλα θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να αναγράφουν στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία και οφείλουν να παρουσιάσουν στις εισόδους του γηπέδου.

Σε περίπτωση που δεν ισχύσει το ονοματεπώνυμο ή τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και τα στοιχεία του εισιτηρίου δεν συνάδουν μεταξύ τους τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο. Ζητάμε εκ των προτέρων υπομονή και κατανόηση από όλο τον κόσμο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ