aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ευστοχία, Πίριτς και η τύχη με τους δυνατούς

ΑΕΚ: Ευστοχία, Πίριτς και η τύχη με τους δυνατούς

Μια πολύ καλοδουλεμένη και έμπειρη ομάδα, μια καυτή έδρα, ένα εξαιρετικό κλίμα, ένας προπονητής που εμπνέει. Με άλλα λόγια, η ΑΕΚ της σεζόν 2022-23. Με δέκα συνεχόμενες νίκες στην έδρα της, επικράτησε τους διώκτη της ΑΠΟΕΛ και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς στην κορυφή.

Άλλη μια περίτρανη απόδειξη ότι οι κιτρινοπράσινοι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο. Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα οδηγεί τους Λαρνακείς από επιτυχία σε επιτυχία και μετά την αποψινή, η όρεξη για τον πρώτο πρωταθληματικό τίτλο της ιστορίας τους μεγάλωσε κατά πολύ.

Σήμερα είχε απέναντί της έναν δυνατό αντίπαλο, παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σημασία έχει όμως ότι βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν πιο εύστοχη, είχε σταθερό τον Πίριτς όποτε χρειάστηκε, είχε και τύχη στη φάση του δοκαριού του Εφραίμ, όπως και στην ευκαιρία του Κβιλιτάια στο 90’+6. Αλλά η τύχη όπως λένε, ευνοεί τους δυνατούς…

Από τη στιγμή όμως που σφύριξε ο Φάμπιο Βερίσιμο στο ΑΕΚ Αρένα, λίγη σημασία έχουν πλέον όλα αυτά. Εκείνο που μετρά είναι ότι το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Όλτρα πέτυχε τον στόχο του, έχει το μομέντουμ για να χτίσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και να μπει στα πλέι οφ με αυξημένες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ