aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έδειξε το τεστ

ΑΕΚ: Έδειξε το τεστ

Από τη στιγμή που ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ πραγματοποίησε πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του  φιλικού με τον Εθνικό (1-1), δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ ενόψει Πέτροκουμπ. Ο Βάσκος προπονητής έδειξε για ακόμη μία φορά την προτίμησή του σε σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα (3-4-3), κάτι που αναμένεται να πράξει και την ερχόμενη Πέμπτη στο ΑΕΚ Αρένα.

Όσο για το βασικό σχήμα, επέλεξε τερματοφύλακα τον Χριστοδούλου, σέντερ μπακ τους Γκονθάλεθ, Μοϊσόφ και Τρουγιόλς, μπακ-χαφ τους Χέφελ (δεξιά) και Τέτε (αριστερά), δίδυμο στη μεσαία γραμμή τους Σάστρε και Κάσες, επιθετικούς τους Γιάννου (δεξιά), Τρισκόφσκι (αριστερά) και Τολεμές (δεξιά). Ασφαλώς και αποτελεί δείγμα των προθέσεων του Ιδιάκεθ για το ματς του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Εννοείται, φυσικά, ότι είναι πιθανές κάποιες αλλαγές, ενώ σημειώνεται ότι δίχως να υπάρξει τραυματισμός, ο νεοαποκτηθείς Ραούλ Ρουίθ αντικατέστησε τον Χέφελ στο 35ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ