aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έχει το δικό της κίνητρο και είναι εξίσου μεγάλο

ΑΕΚ: Έχει το δικό της κίνητρο και είναι εξίσου μεγάλο

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για την α’ φάση του πρωταθλήματος, με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο (19:00). Υψηλού βαθμού αναμέτρηση, από τη στιγμή που ο αντίπαλός της βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» τη συγκεκριμένη θέση. Πρόκειται για μεγάλο κίνητρο, ωστόσο και η ΑΕΚ έχει το δικό της και είναι εξίσου μεγάλο.

Ποιο είναι αυτό; Να διατηρήσει, εάν όχι και να μειώσει, την απόσταση που τη χωρίζει από την τέταρτη σήμερα Ανόρθωση, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πιο πάνω θέση η οποία υπό προϋποθέσεις διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άρα, οι κιτρινοπράσινοι θα πάνε στο Μακάρειο θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, που θα τους επιτρέψει να αρχίσουν την προσπάθεια στα πλέι οφ με αποφασιστικότητα.

Ο Αυγουστή είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι τους Φερνάντεθ και Χέιτλι, που απουσίασαν από τον προηγούμενο αγώνα λόγω κίτρινων καρτών. Αντιθέτως, θα απουσιάσει ο Μοϊσόφ που αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό. Ερωτηματικό αποτελεί ο σχηματισμός που θα επιλέξει ο Κύπριος τεχνικός να παρουσιάσει την ομάδα του, αφού στο ματς με τον Εθνικό άρχισε με τριάδα στην άμυνα αλλά στο ημίχρονο το γύρισε σε τετράδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ