aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έχει μπόλικη δουλειά ο Κόντε

ΑΕΚ: Έχει μπόλικη δουλειά ο Κόντε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για μία ακόμη αγωνιστική η ΑΕΚ δεν έπεισε και δεν κέρδισε. Η αλήθεια είναι ότι παρουσίασε κάποια βελτίωση στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (0-0) αλλά η απουσία κυρίως του Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Έβγαλε η ομάδα της Λάρνακας τρεξίματα και πιέσεις, έφτιαξε κάποιες φάσεις, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει.

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός δημιούργησε προβλήματα, αλλά ο εκπληκτικός Τόνιο κράτησε το μηδέν. Άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι ότι η εστία της ΑΕΚ έμεινε απαραβίαστη. Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν και σίγουρα ο Αρνάλ Κόντε, ο οποίος είδε το ματς από την κερκίδα, έχει μπόλικη δουλειά να κάνει.

Η ΑΕΚ «φωνάζει» ότι χρειάζεται ενίσχυση και ότι πρέπει να φύγουν κάποιοι για να έρθουν πιο ποιοτικοί παίκτες. Ήδη ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει εικόνα για το ρόστερ και θέλει να κινηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και πρέπει να μπει νέο αίμα για να βοηθήσει. Αρκετοί παίκτες δεν αποδίδουν και δείχνουν να μην μπορούν.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση. Υπάρχουν και οι τραυματισμοί που επηρεάζουν την ομάδα και δεν της επιτρέπουν να αποκτήσει ροή. Γι’ αυτό και ο Κόντε θα πάρει σύντομα σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ για να φέρει παίκτες που θα δώσουν νέα στοιχεία, που λείπουν, και όχι απλά να συμπληρώνουν το ρόστερ.

Αν θα γίνουν τρεις ή τέσσερις κινήσεις είναι άγνωστο. Πιθανόν να εξαρτηθεί και από το αν θα προκύψει πρόταση για κάποιο ποδοσφαιριστή. Τρεις κινήσεις όμως αναμένεται ότι θα γίνουν και ήδη στην έξοδο είναι ο Ραούλ Ρουίθ. Σύντομα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις, καθώς όσο πιο γρήγορα έρθουν οι νέοι παίκτες τόσο το καλύτερο για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει κάτι από τη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ