aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έχασε την ευκαιρία, βλέπει τη συνέχεια

ΑΕΚ: Έχασε την ευκαιρία, βλέπει τη συνέχεια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Διαφορετική εικόνα έβγαλε η ΑΕΚ στο προχθεσινό εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής με την Πάφος FC (0-0), σε σχέση με την ενθουσιώδη, επιβλητική και ενθαρρυντική κόντρα στον Ολυμπιακό (4-0). Οι κιτρινοπράσινοι συνάντησαν δυσκολίες απέναντι σε αντίπαλο που τήρησε ευλαβικά το πλάνο της, κλείνοντας καλά τους χώρους και απειλώντας μάλιστα με αντεπιθέσεις.

Χάθηκε η λοιπόν η ευκαιρία για το πρώτο σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα, καθώς και η πλήρης αξιοποίηση της έδρας σε τριάδα αγώνων, αφού, μετά τον Ολυμπιακό και την Πάφος FC, η ομάδα της Λάρνακας θα υποδεχτεί μεθαύριο και τη Νέα Σαλαμίνα. Επίσης, θα ήταν ακόμα καλύτερα αν ερχόταν το τρίποντο, που θα την έφερνε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Αντί αυτού, η απόσταση βρίσκεται στους τέσσερις.

Μάλιστα, μετά από δύο παιχνίδια που οδηγήθηκαν σε ευρύ σκορ, αφού πριν από την τεσσάρα εις βάρος του Ολυμπιακού προηγήθηκε το 3-0 με τον Εθνικό, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή επέστρεψαν στην αφλογιστία. Ωστόσο, ο Κύπριος προπονητής ήξερε εκ των προτέρων ότι η ομάδα του θα συναντούσε δυσκολίες με την Πάφος FC και ότι, γενικά, δεν θα έβαζε σε όλες τις ομάδες τριάρες και τεσσάρες η ΑΕΚ.

Άλλωστε, προειδοποίησε στη συνέντευξη Τύπου μια ημέρα προηγουμένως: «Θα βρούμε και δυσκολίες στη συνέχεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε». Και αυτό είναι πλέον το στοίχημα, να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες μεθαύριο απέναντι στους ερυθρόλευκους, εάν είναι δυνατόν και στις καλές εμφανίσεις. Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη εβδομάδα, καθώς οι κιτρινοπράσινοι δίνουν παιχνίδι κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες και έχουν να αντιμετωπίσουν και την κούραση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ