aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή, πάει ΓΣΠ με απαιτήσεις

ΑΕΚ: Δύσκολη αποστολή, πάει ΓΣΠ με απαιτήσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ απέναντι στην φορμαρισμένη Ομόνοια, η οποία με νίκη θα κλείσει το 2019 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, με στόχο να πάρει μεγάλη νίκη σε ντέρμπι που θα της δώσει τεράστια ώθηση αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τολεμές, Ακοράν, Σπόλιαριτς και Χριστοδούλου, ενώ συμπλήρωσε κάρτες και δεν υπολογίζεται ο Τέτε. Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ θα έχει διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος, η αγωνιστική βελτίωση και η νίκη απέναντι στην Ομόνοια.

Τρισκόφσκι και Μοϊσόφ, που είχαν κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκαν κανονικά στις δυο τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται ότι θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Λογικά ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ θα στηριχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, σε ρόλο δεξιού μπακ ο Τρουγιόλς, αριστερού ο Ιωάννου και κεντρικό δίδυμο οι Μοϊσόφ και Γκονθάλεθ. Ο Σάστρε επιστρέφει από τιμωρία και θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή όπως και ο Κάσες. Σε ρόλο επιτελικού θα κινείται ο Φιόλιτς. Στην επίθεση, δεξιά θα κινείται ο Γιάννου, αριστερά ο Χέφελ και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι.

Μετά τη νίκη επί της Πάφου το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας έχει βελτιωθεί. Βέβαια, ακόμη υπάρχει μπόλικη δουλειά για να γίνει μέχρι να φθάσει η ομάδα στα επίπεδα που θέλει ο κόσμος της. Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου θα είναι σημαντική ως προς την ποιοτική ενίσχυση, ενώ όλοι στην ομάδα βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για το νέο τεχνικό διευθυντή. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και τα νεότερα αναμένονται μετά τα Χριστούγεννα. Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ λογικά θα πορευτεί με τον Ηλία Χαραλάμπους και στο ξεκίνημα του 2020, όπου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ