aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: «Δίχτυα του Ρόκα για τον Αϊτόρ»

AEK: «Δίχτυα του Ρόκα για τον Αϊτόρ»

Στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ βρίσκεται ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι ο Τσάβι Ρόκα θα καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Ισπανού εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους πράσινους έως το 2023.

Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ, με την προοπτική να τον πάρει ως δανεικό και να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, αφού ακόμα και αν μείνει ελεύθερος, οι Λαρνακείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να του καλύψουν όλο το συμβόλαιο (περισσότερα από 400.000 ευρώ).

«Αυτή τη στιγμή, πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να δώσουν απάντηση, καθώς όλοι περιμένουν την έκθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ρόστερ και ποιο παίκτες βρίσκονται εκτός πλάνων του Σέρβου προπονητή. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την Τετάρτη, με την έλευση του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού στην Αθήνα», γράφουν στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, δεν κατάφερε ποτέ τη σεζόν που πέρασε να γίνει απαραίτητος στον Παναθηναϊκό, παρά τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει. Ο Αϊτόρ είχε συνολικά 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πλην όμως στις περισσότερες παρουσίες του ερχόταν από τον πάγκο.

Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1996, ο Ισπανός είναι προϊόν της ακαδημίας της Μπαρσελόνα. Στη συνεχεία έπαιξε στις δεύτερες ομάδες της Μπάρσα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τβέντε το καλοκαίρι του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ