aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Διαγράφτηκε ο ένας, εγγράφηκε ο άλλος, οι επόμενες κινήσεις

ΑΕΚ: Διαγράφτηκε ο ένας, εγγράφηκε ο άλλος, οι επόμενες κινήσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε απόφαση που δεν αναμενόταν προχώρησε ο Αρνάλ Κόντε. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αποφάσισε να διαγραφεί από τη λίστα της ομάδας ο Φλοριάν Τολεμές μέχρι και το τέλος της σεζόν, αφού δεν είναι ακόμη σε θέση να βοηθήσει στον βαθμό που μπορεί αλλά και που θέλει η ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός είχε συνάντηση με τον Κόντε την Πέμπτη όπου του ανακοινώθηκε η απόφαση και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ευχάριστη εξέλιξη για τον ίδιο την σεβάστηκε.

«Αποφασίστηκε από κοινού να αφαιρεθεί από τη λίστα ο Φλοριάν. Είναι πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για μας. Ήταν όμως εξαιρετικά άτυχος και ταλαιπωρήθηκε από παράξενους τραυματισμούς. Θέλουμε να του δώσουμε τον χρόνο για να αποθεραπευτεί, να επιστρέψει γερός και έτοιμος το ερχόμενο καλοκαίρι και να προσφέρει αυτά που γνωρίζουμε», ήταν οι σχετικές τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου, Κυριάκου Δημητρίου για την περίπτωση Τολεμές.

Με τη διαγραφή του Τολεμές έχει ήδη εγγραφεί ο Άμπραχαμ ο οποίος θα ήταν κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ, αν δεν προέκυπτε η αναβολή. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΚ θα κάνει άλλες δυο κινήσεις ενίσχυσης, χωρίς να αποκλείεται να εξαντλήσει και τις τέσσερις που δικαιούται. Ήδη έχει παρθεί απόφαση να αποχωρήσουν οι Ραούλ Ρουίθ και Φιόλιτς. Ο πρώτος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην ισπανική Έρκουλες, πιθανόν ως δανεικός, ενώ και ο Φιόλιτς λογικά θα δοθεί εκ νέου δανεικός από την Γκενκ στην οποία ανήκει. Αν γίνει κι άλλη κίνηση είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Για την ώρα στόχος είναι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεθ να είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Λάρνακας, ενώ θα γίνει προσθήκη και για το δεξί άκρο της επίθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ πιθανότατα θα αγωνιζόταν με Ραούλ Ρουίθ στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Φιόλιτς στη μεσαία γραμμή αφού ξέμεινε από επιλογές. Πρόβλημα αντιμετώπισε στη χθεσινή προπόνηση και ο Φακούντο Γκαρσία που θα τον κρατούσε εκτός εάν διεξαγόταν σήμερα το ματς με την ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ