aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Δένει» σφικτά τον δημιουργό της!

ΑΕΚ: «Δένει» σφικτά τον δημιουργό της!

Τα ευχάριστα νέα για τον κόσμο της ΑΕΚ δεν λένε να κοπάσουν. Η ομάδα μπαίνει αύριο στο νέο γήπεδό, όμως μια ανακοίνωση της διοίκησης προκάλεσε χθες ακόμη μεγαλύτερο ντελίριο ενθουσιασμού. Τι είναι αυτό;

Η επέκταση της συνεργασίας με τον Τσάβι Ρόκα (φωτό αριστερά) μέχρι και τον Μάιο 2019. Ο Καταλανός κέρδισε τους πάντες στις τάξεις του σωματείου, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Τσάβι Ρόκα για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2019. Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ο επαγγελματισμός του, η μεθοδική και σκληρή δουλειά και ο σεβασμός που εμπνέει, είναι στοιχεία τα οποία κέρδισαν τη διοίκηση. Όπως φυσικά και τα δείγματα της δουλειάς του, που συνέβαλαν στην πολύ καλή πορεία των τελευταίων σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ