aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Δεν το λέει και άβατο το κάστρο της «Κυρίας»

AEK: Δεν το λέει και άβατο το κάστρο της «Κυρίας»

TΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σύμφωνοι, από τη στιγμή που σφυρίζει ο διαιτητής την έναρξη του παιχνιδιού, ό,τι έχει ειπωθεί ή γραφτεί για την παράδοση μπαίνει στο συρτάρι και πλέον δεν μετρά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει κιόλας να λαμβάνει κανείς υπόψη την προϊστορία.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η ΑΕΚ καταφέρνει συχνά-πυκνά να φεύγει με βαθμούς ή βαθμό από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου θα αναμετρηθεί μεθαύριο με την Ανόρθωση. Τα νικηφόρα περάσματά της μάλιστα από την έδρα της «Κυρίας» ήταν στο 50% τις τελευταίες δέκα φορές, ενώ τα αήττητα ανεβαίνουν στο 70%. Διότι στις αντίστοιχες αναμετρήσεις, η ομάδα της Λάρνακας έφυγε πέντε φορές νικήτρια, δύο ισόπαλη και τρεις ηττημένη.

Κάθε άλλο από άβατο λοιπόν είναι το «κάστρο» της Ανόρθωσης για τους κιτρινοπράσινους, που θα επιχειρήσουν μεθαύριο να το αλώσουν για ακόμη μία φορά. Όχι πως θα είναι εύκολο ασφαλώς, καθώς πρόκειται για ντέρμπι και μάλιστα με την εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ