aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Δεν σηκώνει λάθη, από τις πιο δύσκολες αποφάσεις

ΑΕΚ: Δεν σηκώνει λάθη, από τις πιο δύσκολες αποφάσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εξεύρεση του κατάλληλου τεχνικού διευθυντή είναι δίχως αμφιβολία μία πολύ δύσκολη απόφαση για τον Άντρο Καραπατάκη και τους συνεργάτες του. Ίσως να είναι και η πιο δύσκολη επί ημερών του προέδρου της ΑΕΚ. Γι’ αυτό και παρατηρείται κάποια καθυστέρηση μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση από τη διοίκηση. Μπορεί αυτές οι μέρες να είναι γιορτινές, όμως στην ομάδα της Λάρνακας δεν σταματούν λεπτό να εργάζονται και να εξετάζουν περιπτώσεις.

Φημολογείται ότι έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα και ότι άρχισε η διοίκηση να γέρνει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Επίσημα όμως δεν διαρρέει το παραμικρό. Στόχος είναι αυτός που θα έρθει να μπορέσει να μπει άμεσα στο πετσί της ομάδας, να αντιληφθεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν και να έχει τη φιλοδοξία και το όραμα να χτίσει μία ομάδα με προοπτική. Είναι αλήθεια ότι αρκετοί παίκτες στην ΑΕΚ έχουν κάνει τον κύκλο τους. Έχουν δώσει ό,τι είχαν να δώσουν.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τον τεχνικό διευθυντή

Ο Μουρίγιο έκανε μία μικρή ανανέωση το καλοκαίρι και ίσως χρειάζεται να γίνουν ακόμη μερικές αλλαγές. Να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα φέρουν νέες ιδέες στην ομάδα, φρεσκάδα και ένας προπονητής που θα έχει την προσωπικότητα και την ικανότητα να εμπνεύσει. Ένας από τους λόγους της καθυστέρησης της επιλογής του τεχνικού διευθυντή είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να είναι όσο γίνεται πιο σίγουρος για το άτομο που θα προσλάβει και ότι μπορεί να προχωρήσει με επιτυχία στις αλλαγές που απαιτούνται.

Ο Ιανουάριος είναι σημαντικός μήνας και θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Θα φύγουν παίκτες και ήδη γράφονται διάφορα. Ραούλ Ρουίθ και Πλάνας είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων, όμως όσο δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής δύσκολα θα παρθούν αποφάσεις για προσθαφαιρέσεις. Εκτός αν το θέμα πρόσληψης καθυστερήσει τόσο με αποτέλεσμα οι αποφάσεις να παρθούν από τον Ηλία Χαραλάμπους και τη διοίκηση, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα πάει στο ματς με τον Ολυμπιακό με τον Χαραλάμπους στον πάγκο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ